arrow icon
card img

Zdrav izgled kože počinje iznutra uz Collagen SKIN Booster

Njegujte i nahranite svoju kožu iznutra Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster-om, najnovijim dodatkom liniji proizvoda Herbalife SKIN u Crnoj Gori.

Collagen Skin Booster je dodatak ishrani koji sadrži bioaktivne peptide kolagena naziva Verisol®1 P, za koje je naučno dokazano da ublažavaju bore, smanjuju vidljive znakove celulita, te poboljšavaju elastičnost kože*.

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster je proizvod s osvježavajućim ukusom jagode i limuna, bogat ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose zdravoj koži, kosi i noktima**. Radi se o stručno formulisanoj prehrani za vašu kožu.

Collagen Skin Booster je jedan od najbolje prodavanih Herbalife Nutrition proizvoda, a odnedavno je dostupan i u Crnoj Gori. Da biste Collagen Skin Booster uključili u svoju dnevnu rutinu njege kože, jednostavno dodajte jednu mjericu u 250 ml vode, pomiješajte i popijte. I to je sve!

„Radujemo se što ćemo proizvodom Collagen Skin Booster i u Crnoj Gori doprinijeti zdravom izgledu kože iznutra zahvaljujući sastojku Verisol® P, za koji je naučno dokazano da daje rezultate.”, rekao je Goran Nikolić, generalni direktor kompanije Herbalife Nutrition za jugoistočnu Europu.

Collagen Skin Booster od sad možete nabaviti u od svog Herbalife Nutrition Nezavisnog Distributera. Za više informacija ispunite kontakt-formu Pronađite Člana na https://herbalifemontenegro.me/

* Rezultati na borama oko očiju i elastičnosti kože vidljivi su nakon 4 sedmice, a prvi rezultati u smanjenju vidljivih znakova celulita nakon 3 mjeseca.

** Biotin, jod, vitamin A i cink doprinose održavanju zdrave kože. Biotin, selen i cink doprinose održavanju zdrave kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

1Verisol® i bioaktivni peptidi kolagena su robne marke društva Gelita AG.