arrow icon
card img

NOVA Formula 1 Express pločice za hranljivi obrok s ukusom tamne čokolade

Radno vrijeme je postalo izuzetno zahtjevno. Sve više vremena provodimo na poslu, zatim vodimo djecu u školu i iz škole, te u hodu završavamo mnoštvo drugih obaveza. Za mnoge od nas život nikada nije bio užurbaniji. Jasno je da tako brz ritam nepovoljno utiče i na našu ishranu.

Kada ste stalno u pokretu, zaista može biti teško svakodnevno pripremati tri hranljiva obroka. No, zahvaljujući NOVOJ Formula 1 Express pločici za hranljivi obrok, ukus tamne čokolade, Herbalife Nutrition vam olakšava da dobijete sve potrebne hranljive tvari* u jednom obroku.

Ovaj zanimljivi novi proizvod, koji u jednoj ukusnoj pločici predstavlja kvalitetnu prehranu i praktičnost korišćenja, sadrži savršenu kombinaciju visokokvalitetnih proteina i vlakana, kao i 25 vitamina i minerala.

Herbalife Nutrition Formula 1 Express pločica za hranljivi obrok je ukusan obrok koji možete konzumirati u bilo koje doba dana. Kada ste u pokretu, ona je odlično rješenje za doručak ili ručak, ali i odlična alternativa shake-u kao zamjenskom obroku.

Ova NOVA varijanta rezultat je razvoja originalne Express pločice. Bez vještačkih boja, s poboljšanim ukusom i boljom teksturom sa rižinim pahuljicama i komadićima čokolade, prelivenom bogatom tamnom čokoladom, Formula 1 Express pločice za hranljivi obrok nisu samo ukusne, već i hranljive.

Treba da povećate unos proteina? Svaka pločica sadrži 13 g proteina koji doprinose povećanju mišićne mase. Ove pločice pomažu pri smanjenju unosa energije, dok ujedno osiguravaju da svom tijelu pružite sve potrebne ključne nutrijente*. Sa samo 207 kcal po pločici, ova praktična pločica neće ugroziti ciljeve koje želite postići ishranom.

Ključna svojstva i prednosti:

  • Sadrži 25 vitamina i minerala
  • Bogata proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase: 13 g po pločici
  • Bogata vlaknima: 7 g po pločici, što je 28% preporučenog dnevnog unosa vlakana**
  • Sadrži vlakna Promitor®
  • Prikladna za vegetarijansku prehranu
  • Ne sadrži vještačke boje ili zaslađivače
  • Ukusna pločica poboljšanog ukusa i teksture
  • Savršena kada ste u pokretu

Dostupan u ukusu tamne čokolade, u kutijama sa po 7 pločica, ovaj novi proizvod je savršen za sve koji se žele pridržavati uravnotežene prehrane, čak i uz izuzetno užurban ritam života.

NOVE Formula 1 Express pločice za hranljivi obrok, s ukusom tamne čokolada, dostupne su isključivo preko Herbalife Nutrition Nezavisnih Distributera. Za više informacija ispunite kontakt-formu Pronađite Člana na https://herbalifemontenegro.me/

* U smislu mikronutrijenata, proteina i vlakana.

** EFSA Panel diskusija o dijetetskim proizvodima, prehrani i alergijama (NDA) EFSA Journal 2010; 8(3), 1462.